NIEUW! Het Pretland/Ballorig abonnement

Zijn je kinderen niet weg te slaan uit onze binnenspeeltuinen? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt het hele jaar onbeperkt komen spelen met ons nieuwe Pretland/Ballorig abonnement. Voor een vast bedrag van 120€, kun je samen met je kindje(s) het hele jaar door genieten van onze indoor speeltuinen. 

Jaarabonnement

Een jaar vol plezier
 • Persoonlijke QR code
 • Het hele jaar onbeperkt spelen
 • Betaal per jaar
V.a. 120/jaar per kind
verjaardagsfeestje meisje 7 jaar binnenspeeltuin Ballorig

Het Pretland/Ballorig abonnement

Met ons abonnement haal je het maximale uit je Pretland/Ballorig-ervaring. Dit zijn de voordelen voor onze abonnementhouders:

 • Onbeperkt spelen en speelplezier: weer of geen weer, met een abonnement kun je altijd komen spelen. Het abonnement is geldig op woensdag, zaterdag en zondag en ook tijdens alle vakanties. Jullie hoeven je dus nooit te vervelen.
 • Voor kinderen t.e.m. 12 jaar: onze indoor speeltuinen zijn de perfecte plek voor kinderen van verschillende leeftijden, van peuters tot tieners. Spelen bij Pretland/Ballorig is niet alleen leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van motorische vaardigheden, creativiteit wordt gestimuleerd en kinderen leren communicatieve vaardigheden en delen met leeftijdsgenootjes. 
 • Ontspanning voor ouders/begeleiders: Terwijl de kinderen lekker aan het spelen, klimmen, klauteren en ravotten zijn, kunnen ouders/begeleiders genieten van een hapje en een drankje in ons gezellige restaurant. Alle zitplekken kijken uit op de speeltoestellen, zodat je je kinderen in de gaten kunt houden. 
 • Korting op een kinderfeestje: Heeft jouw kindje een jaarabonnement bij Ballorig? Dan is Pretland/Ballorig ook dé plek om een onvergetelijk kinderfeestje te organiseren. Voor alle aanwezige kindjes bij een feestje met een abonnement geldt een speciaal feesttarief: een korting van 4,50€ per kind waarvan het kind een abonnement heeft. 
 • Extra voordelig: Bezoek je onze binnenspeeltuinen tweemaal per maand? Dan komt dat neer op 228€ per jaar. Een jaarabonnement kost slechts 120€ per jaar. Hiermee bespaar je dus al snel 108€ op jaarbasis. Hoe meer je komt spelen, des te meer voordeel je behaalt.
 • Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders: ieder kwartaal presenteren we nieuwe horeca acties, exclusief voor onze trouwe abonnementhouders. Benieuwd naar wat je kunt verwachten? Bezoek dan onze actiepagina voor de huidige aanbiedingen.

Hoe werkt het Pretland/Ballorig abonnement?

Het abonnement van Pretland/Ballorig kan je gemakkelijk bestellen:
 • Kies je favoriete Pretland/Ballorig binnenspeeltuin waar je wilt komen spelen.
 • Koop het Pretland/Ballorig abonnement online via onze webshop of kom langs in één van onze vestigingen. Reken het bedrag in één keer af.
  Meteen bestellen? Klik op je favoriete Pretland/Ballorig indoor speeltuin om naar de webshop te gaan.
 • Direct onbeperkt spelen: Zodra je abonnement is geactiveerd, kun je direct beginnen met spelen. Zodra de betaling is voldaan, ontvang je een e- mail met daarin een QR code. Je kan dan direct komen spelen.
 • Geniet het hele jaar door: Of het nu een spontane activiteit is of een geplande uitstap, met je Pretland/Ballorig abonnement heb je altijd toegang tot eindeloos speelplezier bij de door jouw gekozen indoor speeltuin!

Koop vandaag nog je abonnement en geniet een jaar lang van alle voordelen van Pretland/Ballorig. We verwelkomen je graag in onze binnenspeeltuinen om samen plezier te beleven, herinneringen te creëren en nieuwe vrienden te maken. Ontdek Pretland/Ballorig met een abonnement en maak van spelen een onvergetelijke ervaring!

  abonnement maand

  Veelgestelde vragen Pretland/Ballorig abonnement

  • Is het Pretland/Ballorig abonnement persoonsgebonden?
   Ja, het Pretland/Ballorig abonnement is persoonsgebonden.
  • Kan ik met mijn abonnement alle Pretland/Ballorig binnenspeeltuinen bezoeken?
   Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt het abonnement alleen gebruiken bij de indoor speeltuin waar deze is aangeschaft.
  • Hoeveel kost een Pretland/Ballorig abonnement?
   Een abonnement kost 120€ per jaar.
  • Kan ik als abonnementhouder gebruik maken van acties m.b.t. de toegangsprijs?
   Acties met betrekking tot de toegangsprijs zijn altijd uitgesloten voor abonnement houders, tenzij anders wordt aangegeven. Het abonnement is immers al heel voordelig.
  • Kan je als abonnementhouder korting krijgen bij een feestje?
   Voor de abonnementhouders is er een speciaal feesttarief: 4,50€ korting per abonnementhouder.
   Op de dag van het feestje kun je bij binnenkomst aangeven hoeveel kinderen er aanwezig zijn die een abonnement hebben. Dit bedrag wordt dan verrekend bij de kassa.
   *Dit tarief is ALLEEN GELDIG met een actieve Ballorig QR code voor de desbetreffende vestiging incl. een foto
  • Kan ik een extra QR code aanschaffen voor mijn kind?
   Dit is niet nodig. Wanneer je inlogt op je account kun je bij “Mijn profiel” naar “Aangekochte tickets”. Hier kun je al je QR codes terugvinden.
  • Kan mijn kind met een andere volwassene komen spelen?
   Dit kan zeker. Als je kind bijvoorbeeld met opa en/of oma wil komen spelen, kun je de QR code doorsturen of een screenshot ervan maken. 
  • Kan ik zonder QR code spelen bij Ballorig?
   Dit is helaas niet mogelijk. De toegang tot Ballorig wordt alleen verschaft indien de abonnee een geldig QR code bij zich heeft.
  • Voor hoelang sluit ik het Ballorig abonnement af?
   Voor elk nieuw abonnement geldt een verplichte afname van 12 maanden.
   – De overeenkomst loopt automatisch af na het verstrijken van de overeengekomen datum en/of periode of tijd, wanneer je een jaarabonnement in één keer aan de kassa hebt voldaan
  • Kan ik het Ballorig abonnement als cadeau geven?
   Dat is een leuk idee en uiteraard is dit geen probleem! Via onze webshop kun je het abonnement kopen.
   De foto van het kindje, die de jaarkaart cadeau krijgt, wordt bij het eerste bezoek gemaakt.

  Bekijk hieronder alle binnenspeeltuinen van Pretland/Ballorig:

  West-Vlaanderen
  Harelbeke
  Oost-Vlaanderen
  Gent
  Aalst
  Belgisch Limburg
  Hasselt
  Vlaams Brabant
  Linter
  BelgiumGerman