Plezier gegarandeerd voor minder geld

De jaarlijkse schoolreis is voor u als leerkracht de kans voor uw leerlingen om buiten het klaslokaal te leren en op ontdekking te gaan. Bij Ballorig België bieden we niet alleen een leuke omgeving voor kinderen tussen 3 en 12 jaar, maar ook betaalbare formules voor scholen. Zo blijft de kost van de schoolreis binnen het budget.

Kinderfeestje 6 jaar

Voordelige formules voor scholen

Het organiseren van een schoolreis voor scholen, is dikwijls een financiële uitdaging. Speciaal hiervoor hebben we voordelige formules uitgewerkt,  die specifiek zijn afgestemd op de vragen en behoeften van scholen. Onze betaalbare pakketten omvatten toegang tot de binnenspeeltuin, een gereserveerde ruimte voor activiteiten en lunch, en zelfs extra opties zoals begeleide spellen en traktaties. Zo kunnen leerkrachten en scholen een onvergetelijke dag plannen voor hun leerlingen, zonder het geplande budget te overschrijden.

Veiligheid eerst

Veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze speeltoestellen worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden zodat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Tijdens schoolreizen zorgen we voor een veilige omgeving waarin leerlingen vrij en zorgeloos kunnen spelen en op ontdekking gaan, met toezicht en begeleiding indien nodig.

Boek nu uw goedkope schoolreis naar Ballorig België

Kies Ballorig België voor uw volgende schoolreisje en geef uw leerlingen een dag vol plezier. Onze betaalbare formules voor scholen zorgen dat de leerlingen een onvergetelijke dag beleven, zonder dat het budget wordt overschreden. Neem vandaag nog contact met ons op en we helpen u graag met de planning en de uitwerking van uw volgende schoolreis.

Bij Ballorig België zijn we er trots op om scholen te ondersteunen en begeleiden bij het organiseren van een onvergetelijke dag voor uw leerlingen.

BelgiumGerman