Het fijnste Pretland/Ballorig verjaardagsfeest

Het allerleukste Pretland/Ballorig verjaardagsfeest is natuurlijk het feestje in ons eigen Pretland/Ballorig. Met een Pretland/Ballorig verjaardagsfeestje hebben de kids gegarandeerd plezier en wordt aan het einde van de dag alles netjes voor je opgeruimd. Boek jouw verjaardagsfeestje bij Pretland/Ballorig!

5 Redenen om te kiezen voor een Pretland/Ballorig feestje

Samen met Chat zorgen wij dat het Pretland/Ballorig feestje een dag is om nooit te vergeten. Hieronder kan je zien wat je als jarige kan verwachten met een feestje in Ă©Ă©n van onze binnenspeeltuinen. Als dat niet genoeg redenen zijn om te kiezen voor een verjaardagsfeest bij Pretland/Ballorig!

Ballorig kinderfeest

1. Jouw eigen feesttafel met Pretland/Ballorig tafelversiering

2. Er wordt speciaal voor de jarige gezongen bij de verjaardagsstoel! Hoe gaaf is dat? 

Verjaardagsstoel Ballorig
Feestje om te spelen

3. Er kan de gehele dag gespeeld worden. Dat betekent uren lang speelplezier en vermaak totdat jullie niet meer kunnen. Als dat geen feestje is?

4. Bij een feestje hoort wat te eten! Jullie kunnen zelf kiezen uit de vele opties wat wij te bieden hebben. 

smullen aan tafel
kinderfeestje

5. De jarige mag zelf een cadeautje uitkiezen maaaaaar niemand gaat met lege handen naar huis. Ook de uitgenodigde kindjes krijgen een klein presentje mee naar huis!

Vier je verjaardag bij Ă©Ă©n van onze vestigingen

In al onze locaties door heel België kun je jouw Pretland/Ballorig feestje vieren. Bekijk voor het laatste nieuws en actuele prijzen het aanbod van een verjaardagsfeestje bij Pretland/Ballorig in jouw favoriete vestiging!

West-Vlaanderen
Harelbeke
Oost-Vlaanderen
Gent
Aalst
Belgisch Limburg
Hasselt
Vlaams Brabant
Linter
BelgiumGerman