Beleef een onvergetelijke dag in de 7 binnenspeeltuinen van Ballorig België

Ben je op zoek naar een geweldige plek waar je kinderen zich kunnen uitleven en jij kunt ontspannen? Ontdek de 7 leuke binnenspeeltuinen van Ballorig België! We hebben 7 fantastische binnenspeeltuinen, voor ouders en kinderen tussen 3 en 12 jaar om plezier te hebben, te leren en een onvergetelijke dag te beleven. We leggen even uit waarom onze binnenspeeltuinen de perfecte keuze zijn voor jouw gezin.

Kinderfeestje 6 jaar

Gent: speelplezier in een historische stad

In Gent combineren we speelplezier met de charme van deze historische stad. Onze binnenspeeltuin biedt eindeloos vermaak met diverse activiteiten en speeltoestellen. Na het spelen kunnen gezinnen de prachtige stad Gent verkennen en genieten van de lokale cultuur.

Aalst: lachen en spelen in Oost-Vlaanderen

Ballorig Aalst in Oost-Vlaanderen is een geweldige plek voor kinderen om hun energie kwijt te raken. We hebben avontuurlijke speelzones en organiseren vaak leuke evenementen. Het is de perfecte bestemming voor een dag vol plezier.

Linter: onbeperkt plezier in Vlaams-Brabant

Linter, in Vlaams-Brabant, biedt een geweldige binnenspeeltuinervaring voor gezinnen. Kinderen kunnen klimmen, glijden en nieuwe vrienden maken terwijl ouders ontspannen en van de dag genieten.

Hasselt: indoor speelplezier in Limburg

In Hasselt, Limburg, wacht een indoor speelparadijs op jouw kinderen. Met diverse attracties en activiteiten zal niemand zich hier vervelen. Kom langs en ontdek waarom Ballorig Hasselt de ideale plek is voor een dagje uit.

Actief kinderfeestje 6 jaar

Betaalbare formules voor elk gezin

Bij Ballorig België begrijpen we dat plezier niet duur hoeft te zijn. We bieden betaalbare formules en arrangementen aan, zodat gezinnen met elk budget kunnen genieten van onze binnenspeeltuinen. Kies de formule die het beste bij jou past en maak je klaar voor een dag vol plezier.

Moeskroen: plezier en vermaak in Henegouwen

Moeskroen, ook in Henegouwen, heeft een geweldige binnenspeeltuin voor kinderen van alle leeftijden. Laat je kinderen hun verbeelding de vrije loop terwijl je ontspant en geniet van de dag.

Waar wacht je nog op? Kom langs bij een van onze 7 binnenspeeltuinen verspreid over België en ontdek waarom Ballorig de favoriete keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier, avontuur en betaalbare mogelijkheden. Breng vandaag nog met je kinderen een bezoekje aan één van de 7 Ballorig binnenspeeltuinen in België!

Bekijk hier al onze Ballorig vestigingen.

 

BelgiumGerman