Maak er een onvergetelijke schoolreis van in Limburg

Leerkrachten krijgen elk jaar de uitdagende taak een leuke schoolreis voor hun leerlingen te organiseren. Deze schoolreis is niet alleen een welkome afwisseling van de dagelijkse routine in de klas, maar het kan ook een waardevolle leerervaring zijn. Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw volgende schoolreis in Limburg? Dan  hoeft u niet verder te zoeken dan Ballorig! Onze binnenspeeltuinen zijn de ideale bestemming voor schoolreisjes van kleuterscholen en basisscholen.

Kinderfeestje 6 jaar

Voordelige formules voor elk budget

Speciaal voor scholen hebben we betaalbare formules uitgewerkt, die aansluiten bij de financiële mogelijkheden van scholen. Bij Ballorig werken we met  concurrerende prijzen zonder in te boeten aan kwaliteit en plezier. Onze voordelige tarieven maken het gemakkelijk voor leerkrachten om een geweldige schoolreis te organiseren zonder zich zorgen te maken over de kosten.

Limburg: een prachtige locatie voor uw schoolreis

Limburg zelf biedt een schat aan mogelijkheden voor educatieve en leuke uitstapjes. Naast uw bezoek aan Ballorig in Hasselt kunnen scholen genieten van de prachtige natuur, historische bezienswaardigheden en culturele attracties die deze regio te bieden heeft. Het is de perfecte gelegenheid om leren en plezier te combineren.

Reserveer jullie volgende schoolreis naar Ballorig in West-Vlaanderen

Waar wacht u nog op? Boek uw volgende schoolreis in Limburg bij Ballorig en geef uw leerlingen een onvergetelijke dag die zowel leuk als leerzaam is. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren en uw schoolreis vandaag nog te plannen. Bij Ballorig in Hasselt kijken we ernaar uit om u en uw leerlingen te verwelkomen voor een dag vol avontuur en plezier!

Reserveer vandaag nog en maak van jullie schoolreis een memorabel evenement waar de leerlingen nog lang aan zullen terug denken!

BelgiumGerman