Ontdek de ultieme schoolreis in Vlaams-Brabant bij Ballorig

Als leerkracht wil je elk jaar je leerlingen verrassen met een leuke schoolreis, en dat kan al eens een hele uitdaging zijn. Maar wist je dat Vlaams-Brabant een schat aan culturele en toeristische troeven heeft om te ontdekken? En dat je deze schatten kunt combineren met plezier en educatie bij de binnenspeeltuinen van Ballorig? Ontdek waarom Ballorig de ideale bestemming is voor kleuterscholen en basisscholen die op zoek zijn naar een onvergetelijke schoolreis.

Kinderfeestje 6 jaar

Ontdek de voordelen van een schoolreis naar Ballorig

Onze binnenspeeltuin is niet zomaar een speelruimte. Het is een plek waar kinderen actief kunnen leren door te spelen. Leerkrachten kunnen kiezen uit educatieve activiteiten en workshops die zijn ontworpen om de verbeelding te stimuleren en kennis te vergroten.

Veiligheid is onze topprioriteit. Onze speeltoestellen worden regelmatig geïnspecteerd en voldoen aan de hoogste normen voor de veiligheid van de kinderen. Ouders en leerkrachten kunnen gerust zijn terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben.

Kinderfeestje 6 jaar

Boek nu je schoolreis bij Ballorig

Kies voor een schoolreis die educatie en plezier combineert. Bij Ballorig bieden we een unieke kans om de culturele en toeristische troeven van Vlaams-Brabant te verkennen, terwijl leerlingen zich amuseren in een veilige en speelse omgeving. Leerkrachten van kleuterscholen en basisscholen, wacht niet langer. Boek vandaag nog je schoolreis bij Ballorig en bezorg je leerlingen herinneringen waar ze nog lang aan zullen terugdenken.

Wij staan klaar om je schoolreis onvergetelijk te maken!

BelgiumGerman