Speeltuin? Peuters spelen in Pretland/Ballorig

Pretland/Ballorig is dé perfecte speeltuin voor peuters! Alle kinderen kunnen bij ons komen spelen en op ontdekking gaan in een veilige omgeving. Onze indoor speeltuin biedt namelijk een aparte speelruimte voor de jongste kinderen tot 4 jaar. Hier kunnen de kleinsten onbezonnen en veilig spelen. Kom jij met jouw peuter langs in ons speelparadijs? Ontdek de mogelijkheden in de speeltuin voor peuters: Pretland/Ballorig!

Vind een peuterspeeltuin bij jou in de buurt

In iedere vestiging van Pretland/Ballorig vind je een aparte peuterspeeltuin. In deze overzichtelijke en afgeschermde speelruimtes kunnen de allerkleinsten op een veilige manier spelen, zonder dat ze onder de voet gelopen worden door de grotere kinderen.

Iedere peuterspeeltuin heeft één centrale toegang, waardoor je je kindje goed in de gaten kunt houden. Daarbij zijn alle speeltoestellen van Pretland/Ballorig gemaakt om de motorische ontwikkeling van peuters te stimuleren! Zo kunnen alle peuters de speeltuin op een verantwoorde en veilige manier ontdekken en ontwikkelen ze hun zintuigen, motoriek en zelfvertrouwen. 

Met 6 vestigingen door het hele land is er altijd een Pretland/Ballorig speeltuin voor peuters bij jou in de buurt! 

Speciaal voor peuters tot 4 jaar

Voor de jongste kinderen biedt peuterspeeltuin Pretland/Ballorig speciale speelruimtes voor de peuters. Zo kunnen de peuters veilig komen spelen in onze speeltuin met kinderen van dezelfde leeftijd. Ouders en begeleiders mogen altijd gratis mee naar binnen. Kom jij ook spelen in een Pretland/Ballorig binnenspeeltuin voor peuters? Kies je favoriete vestiging en kom langs!

Het leuke van spelen bij Pretland/Ballorig is dat de binnenspeeltuin door peuters op een veilige manier ontdekt kan worden, afgescheiden van de grotere kinderen. Ondertussen kan jij de overzichtelijke speelruimte goed in de gaten houden.

Kom naar onze binnenspeeltuin met jouw peuter!

Kom jij ook spelen in een Pretland/Ballorig binnenspeeltuin met je peuter? In iedere vestiging van Pretland/Ballorig vind je een aparte peuterspeeltuin. In deze overzichtelijke en afgeschermde speelruimtes kunnen de allerkleinsten op een veilige manier spelen, zonder dat ze onder de voet gelopen worden door de grotere kinderen.

Nog een keer de voordelen op een rij:
  • Voordelig en rustig spelen
  • Overzichtelijke en veilige speelruimte met één toegang tot de speeltuin
  • Gratis toegang voor ouders en begeleiding

Kies je favoriete Pretland/Ballorig vestiging met peuterspeeltuin

Kies hieronder jouw favoriete speeltuin en kom gezellig met je peuter langs!

BelgiumGerman