Pretland wordt Ballorig

Heb je het grote nieuws al gehoord? Pretland wordt Ballorig! Ja, je hoort het goed, de populaire binnenspeeltuin heeft besloten om haar naam te veranderen. Maar waarom? Wel, het is eigenlijk heel simpel. Ballorig is een bekende naam in de wereld van de binnenspeeltuinen in Nederland, en bezorgt kinderen al meer dan 20 jaar avontuur en speelplezier. Pretland maakt ondertussen deel uit van Ballorig, en kan zo profiteren van alle kennis en ervaring die Ballorig heeft.

Maar wat betekent deze naamswijziging voor de kinderen? Wel, eigenlijk niet zoveel. De vertrouwde speeltoestellen, het ballenbad, speeltoestellen en de trampolines zijn er nog steeds. Het enige wat verandert, is de naam en het logo van de speeltuin.

Ouders kunnen ook nog steeds in ons café terecht voor een mooi aanbod aan warme en koude dranken, heerlijke maaltijden en snacks. We hebben voor de ouders bijvoorbeeld een borrelplank en een selectie van verschillende speciaalbieren om uit te kiezen. Zo kan je als ouder heerlijk ontspannen terwijl de kleintjes zich amuseren.

Dus wacht niet langer, en breng je kinderen mee en ontdek de binnenspeeltuinen van Ballorig. Gegarandeerd speelplezier voor jong en oud!

Kinderfeestje 6 jaar

Betaalbare formules voor elk gezin

Bij Ballorig hoeft plezier niet duur te zijn. We bieden betaalbare formules en arrangementen aan, zodat gezinnen met elk budget kunnen genieten van onze binnenspeeltuinen. Kies de formule die het beste bij jou past en maak je klaar voor een dag vol plezier.

Kom langs bij de leukste speeltuin in België

Waar wacht je nog op? Kom langs bij een van onze 7 binnenspeeltuinen verspreid over België en ontdek waarom Ballorig de favoriete keuze is voor gezinnen die op zoek zijn naar plezier, avontuur en betaalbare mogelijkheden. Breng vandaag nog met je kinderen een bezoekje aan één van de 8 Ballorig binnenspeeltuinen in België (in de lente opent in Oostende onze achtste vestiging)!

Bekijk hier al onze Ballorig vestigingen.

Betaalbare prijzen, onbetaalbare herinneringen

Bij Ballorig kan je kiezen tussen verschillende formules. Zo kun je voordelig komen spelen in één van onze binnenspeeltuinen. De vestigingen hebben 3 formules, waaronder een verjaardagsfeestje, schoolreisje of een groepsarrangement!

Reserveer nu!

Kom langs op een Ballorig locatie in de buurt en ervaar zelf waarom wij de favoriete binnenspeeltuin zijn voor ouders en kinderen.

BelgiumGerman