Een plezant verjaardagsfeestje voor minder geld

Welkom bij Ballorig, dé binnenspeeltuin waar dromen van kleintjes werkelijkheid worden! Is jouw schattige peutermeisje bijna jarig? Zoek niet verder, want bij Ballorig hebben we alles in huis om haar 2e verjaardag onvergetelijk te maken. Onze speelwereld is speciaal ontworpen voor de allerkleinsten. Ze hebben hier de tijd van hun leven.

Kinderfeestje 6 jaar

Sprookjesachtige activiteiten voor kleintjes

Bij Ballorig draait een verjaardagsfeestje om meer dan alleen taart en cadeautjes. Onze verschillende speelzones bieden een ruim aanbod aan activiteiten die de verbeelding van je dochtertje zullen prikkelen. Van glijden van de glijbaan tot ronddwalen in ons interactieve ballenbad, er is altijd iets om haar glimlach te laten stralen.

Locaties en prijzen

Gemak en keuze bij het organiseren van een kinderfeestje zijn voor ouders belangrijk. Daarom hebben we meerdere Ballorig-locaties, zodat je altijd een binnenspeeltuin bij jou in de buurt kunt vinden. Wat betreft prijzen, hanteren we een transparant en eerlijk systeem, zodat je precies weet wat je kunt verwachten voor het verjaardagsfeestje van je dochter.

Waar wacht je nog op? Maak van de tweede verjaardag van je dochter een betoverende dag vol plezier en avontuur bij Ballorig. Reserveer vandaag nog en laat de feestvreugde beginnen!

Bij Pretland/Ballorig draait alles om lachen, spelen en vieren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze kleurrijke en avontuurlijke wereld.

BelgiumGerman