De perfecte peuterervaring bij Pretland/Ballorig

Bij Pretland/Ballorig creëren we een omgeving waarin jonge peuters zich volledig kunnen uitleven. Onze binnenspeeltuin is speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en energie van 2-jarigen te stimuleren. Met zachte speelzones, kleurrijke glijbanen en interactieve activiteiten bieden we een veilige en betoverende omgeving waarin de verbeelding van je kleintje tot leven komt.

Piratenfeest als kinderfeestje

Veiligheid voorop

Bij het vieren van het tweede verjaardagsfeestje van je peuter is veiligheid onze hoogste prioriteit. Onze speeltoestellen zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op de kleine avonturiers. We hebben zachte ondergronden, lage glijbanen en veilige obstakels om ervoor te zorgen dat de kleintjes veilig kunnen spelen en plezier maken.

Reserveer vandaag nog!

Elk kind is uniek. Daarom bieden we verjaardagsfeestjes op maat aan, zodat je het feestje van je peuter precies kunt afstemmen op zijn persoonlijkheid en interesses. Reserveer vandaag nog en geef je 2-jarige de tijd van zijn leven in onze binnenspeeltuin!

Wat eten piraten bij Ballorig?

Bij Pretland/Ballorig draait alles om lachen, spelen en vieren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze kleurrijke en avontuurlijke wereld.

Bekijk snel onze arrangementen voor alle soorten Ballorig feestjes.

De kinderen kunnen klimmen en klauteren tot sluitingstijd. Op het eind van de dag krijgt elk kindje een cadeau uit de grabbelton. Zo gaat elk kind naar huis met een eigen schat. De rommel die blijft liggen, die ruimen wij wel op. Dit betekent lekker ontspannen en thuiskomen in een opgeruimd huis.

Bij Pretland/Ballorig draait alles om lachen, spelen en vieren. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze kleurrijke en avontuurlijke wereld.

BelgiumGerman